Massagepraktijk
In het hier en nu

Ontspanningsmassage

We leven in een tijd waarin iedereen het altijd druk heeft, en waar we de signalen die ons lichaam stuurt niet altijd direct herkennen als het gevolg van (langdurige) stress.

Iedereen ervaart wel eens stress. Je staat op scherp en je krijgt dingen snel gedaan. Denk hierbij aan het halen van een deadline of zorgen dat de kinderen op tijd op school komen. Maar wanneer je hierna niet meer kan ontspannen en constant "aan" staat, raak je overbelast, overprikkeld en kunnen de symptomen opstapelen met psychische klachten zoals een burn-out tot gevolg. Vaak heb je het eigenlijk pas door wanneer je bewust kiest voor rust. Denk hierbij aan een paar weken vakantie waar je pas halverwege de 2e week voelt dat je écht begint te ontspannen, of zelfs ziek word omdat jouw lichaam daar nu pas de tijd voor heeft. Negeer daarom de signalen die jouw lichaam je nu al stuurt niet.
Herken jij jezelf bij vermoeidheid, lusteloosheid, (vaak) hoofdpijn, hevige/plotselinge emoties en constant (aan)gespannen spieren? 


'Uit je hoofd' en terug 'in je lijf' : Ontspannen is een Levensbehoefte.

Een massage is géén luxe product, maar een weldaad voor Lichaam & Geest. 

De combinatie van warme handen, rustige, vloeiende strijkingen en knedingen nodigen je uit om op een liefdevolle manier 'los te laten'. Lichamelijk merken we dat massage er voor zorgt dat de spierspanning afneemt en pijnklachten verminderen. De doorbloeding verbeterd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. De geluks-stofjes oxycotine & serotonine worden aangemaakt waardoor je je in het algemeen al lekkerder en gelukkiger zult voelen. Dit effect kán dagen tot bij sommigen zelfs weken aanhouden. Regelmatig een moment voor jezelf nemen draagt bij aan een betere balans en algehele gezondheid.

Na de behandeling krijg je altijd de tijd om nog even te blijven liggen en "na te voelen" en/of even een glaasje water te drinken.

Tarieven Ontspanningsmassages

30 minuten

€34,-

Door mijn klanten vooral gekozen bij alleen rug-schouders en/of benen- en voeten massages.

45 minuten

€46,-

Het meest gekozen voor een behandeling van top tot teen!

60 minuten

€55,-

Een uur lang heerlijk, zorgeloos ontspannen. 'Uit je hoofd' en terug 'in je lijf'.


Een massage is maatwerk!
Heb je een specifieke wens of een vraag? Neem dan gerust contact op.

Bij het maken van een afspraak gelden onze Algemene voorwaarden.
Bekijk hier mijn behaalde Diploma's & Certificaten.