Ontspanningsmassages
In het hier en nu

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is het wiegen/zachtjes schudden van het lichaam.
Ongeveer 50% (iets meer) van ons lichaam bestaat uit water, en dit water brengen we door middel van het constant ritmisch wiegen (Pulsen) in 'eigen' beweging. Dit houdt in dat de pulser het natuurlijke ritme van het lichaam volgt. Alle spieren en blokkades worden op een zachte manier uitgenodigd en uitgedaagd om te ontspannen en los te laten. Dit kan doormiddel van hele kleine 'pulsjes', maar ook juist de grotere bewegingen tot het rollen van het lichaam worden doorgaans als zeer fijn ervaren. Binnen 10 minuten kan je al in diepe ontspanning zijn omdat deze bewegingen de energie weer vrij laat stromen en je helemaal mee terugvoert naar de basis van jezelf. 

De kracht van zachtheid

Holistic pulsing is een zeer laagdrempelige "massage" voor vrijwel iedereen omdat je je kleding gewoon aan hebt.
Er wordt dus geen contact gemaakt op de blote huid, en er wordt ook niet met massageolie gewerkt. Het wiegen/schudden van het lichaam kan worden toegepast op ieder individueel lichaamsdeel. Denk hierbij specifiek aan een arm, een been of zelfs een voet al dan wel of niet afgewisseld met (lichte) tractie. 

Net zoals bij de oliemassages zijn puls sessies nooit hetzelfde. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kan en mag kiezen, zelfs als dat op het moment van de afspraak- of zelfs tijdens de afspraak ineens verandert. Een gevoel is er nooit voor niets!
Voor de behandeling bespreken we altijd wat er gaat gebeuren. Misschien wil je de behandeling wel starten met een intentie? Ook is er de mogelijkheid tot het pulsen van de Chakra's en deze (weer) met elkaar te verbinden en volledig de aandacht te geven aan jouw energetische zelf. Of misschien zijn er dingen die tijdens de behandeling gevoelsmatig naar boven komen. Voel je dan vooral vrij om deze ook tijdens de sessie te uiten! De kracht van deze prachtige "massage techniek" ligt hem in het luisteren naar je lichaam, en is bij uitstek perfect om in contact te komen met jezelf. Holistic pulsing werkt vanuit het principe dat water een geheugen heeft, en door middel van deze behandeling helpt je lichaam zich zijn natuurlijke staat te herinneren. 

Na de behandeling krijg je altijd de tijd om nog even te blijven liggen en "na te voelen" en/of even een glaasje water te drinken.

Tarieven Holistic Pulsing

45 minuten

€46

Korte sessie incl. voor en na gesprek.

60 minuten

€55

Gemiddelde sessie incl. voor en nagesprek.

90 minuten

€85

Langere sessie incl. voor en na gesprek.


Holistic Pulsing is maatwerk!
Heb je een specifieke wens of een vraag? Neem dan gerust even contact op.
Bij het maken van een afspraak gelden onze Algemene voorwaarden.

Bekijk hier mijn behaalde Diploma's & Certificaten.