Ontspanningsmassages
In het hier en nu

Algemene Voorwaarden.

Wanneer je een afspraak maakt voor een massagebehandeling bij In het hier en nu verwachten wij dat je onderstaande algemene voorwaarden hebt doorgenomen en hiermee akkoord bent gegaan. 

Intake & afspraken

1. Massagebehandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats van Maandag t/m Zaterdag.
2. Ben je onder behandeling van een arts, therapeut, specialist, of gebruik je medicatie? Dan kan het verstandig zijn om even te overleggen met jouw behandelaar of er gemasseerd mag worden. Om complicaties te voorkomen word er door In het hier en nu niet gemasseerd in het geval van een zwangerschap. Ook in het geval van griep, (zware) verkoudheidsklachten en koorts word er niet gemasseerd.
3. In het hier en nu geeft géén (medische) adviezen en zal in geval van twijfel alleen het advies geven om contact op te nemen met de (huis)arts.
4. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het juist verstrekken van informatie tijdens de "intake". In het hier en nu is niet verantwoordelijk voor enige schade die ontstaan is tijdens/na een massagebehandeling, of voor de eventueel negatieve resultaten van een behandeling na foutief verstrekte en/of verzwegen informatie. 

5. De huidige massagetafel heeft een maximum draaggewicht van 150kg.
6. In verband met de op locatie aanwezige trappen is In het hier en nu helaas slecht bereikbaar voor minder-validen. 
7. Wees op tijd bij de afspraak, dit om teleurstellingen te voorkomen. Indien te laat word er gekeken of de behandeling alsnog kan plaatsvinden.
8. Een gemaakte afspraak kan alléén telefonisch geannuleerd of verzet worden. Indien je geen contact hebt opgenomen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling 100% in rekening te brengen. 
9. In het hier en nu behoud zich ten alle tijden het recht om een afspraak tussentijds te stoppen bij twijfel over een aandoening of contra-indicatie.


Huisregels & Betaling

1. De tarieven van de behandelingen zijn te vinden op de website en zijn incl. BTW.
2. De betaling mag van te voren, of direct na de massagebehandeling worden voldaan.
    Dit mag contant, via een betaalverzoek of bankoverschrijving worden overgemaakt. Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk.
3. Kom fris gedoucht naar de afspraak. Bij voorkeur in makkelijke en/of lekker zittende kleding.
4. Luister na de massage naar de aanwijzingen van de masseur. Deze zijn voor je eigen veiligheid. Denk hierbij aan olie aan de voeten en het risico tot uitglijden.

5. Het is niet toegestaan om iemand mee te nemen naar de massagebehandeling. Eventuele uitzonderingen zijn pas na overleg mogelijk.
6.  In het geval van een Notenallergie word er gemasseerd met druivenpit olie. Dit kan gele vlekken achterlaten op (licht) gekleurd textiel.

In het hier en nu is niet gediend van erotisch getinte opmerkingen of benaderingen. In dit geval word de behandeling direct gestopt en word de cliënt verzocht onmiddellijk te vertrekken. Afhankelijk van de ernst van het vergrijp word er aangifte gedaan.

Overig

  • Massage behandelingen worden alleen gegeven aan personen boven de 18 jaar. Onder de 18 alleen met schriftelijk- en ondertekende toestemming van de ouders/verzorgers. 
  • De massagepraktijk is te vinden aan de Laan van Vollenhove in Zeist en bevind zich in huiselijke sfeer in een aparte (werk)kamer.
    Wij hebben twee katten in huis. Zij komen niet in de werkkamer of op de materialen. Deze is altijd afgesloten. Neem bij eventuele vragen gerust contact op.


De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie en tarieven kan door In het hier en nu te alle tijden worden gewijzigd.