Massagepraktijk
In het hier en nu

Even voorstellen

Mijn naam is Lesley, 36 jaar jong en getrouwd met de liefste.

Ik ben er altijd vrijwel zeker van geweest dat ik al ‘daar was waar ik wezen moest’, tot we allemaal verrast werden door Covid en een reeks lockdowns waar het leven een complete ommezwaai maakte. Ik kwam in een burn-out terecht en er werden tijdens deze periode hoofdstukken afgesloten. Na een lang traject mocht ik loslaten wat niet meer goed voelde en bij mij paste en kon hierdoor het leven écht gaan leven. Ik mocht mezelf de vraag stellen: Wat zou IK graag willen?

Als antwoord op deze vraag kwam de opleiding tot Masseur bij KIOM in Eindhoven. Masseren had al langer mijn aandacht en dat uitgerekend deze opleiding op mijn pad kwam voelde vanaf het begin gelijk dat het zo moest zijn.
Naast de verschillende technieken leerde ik te 'vertragen', wat me helemaal terugtrok naar de basis van mezelf, en dat het geven van een massage net zo prettig en plezierig is als het ontvangen hiervan. Tijdens mijn opleidingen tot Basis Masseur en tot Holistisch Masseur heb ik geleerd dat ontspannen een vergeten levensbehoefte is, en dat je de wereld écht een stukje mooier maakt met iedere massage.. En zo vond ik ineens mijn doel:
 Ontspannen is een levensbehoefte!
Ik was iemand die veel in haar hoofd zat, maar sinds ik ben gaan masseren (en regelmatig zelf een massage kreeg) zit ik zo veel beter in mijn vel. Ik voel me in balans! 

Middels het opzetten van mijn eigen praktijk hoop ik dit gevoel, en deze staat van 'zijn', door te kunnen geven.

 

Praktijk in huis

De massages worden gegeven in een rustgevende, sfeervolle kamer uitkijkende over de bossen van Zeist aan de Laan van Vollenhove. Middels een kleine gang loop je zo tegen de "praktijk" aan, zodat de massages in alle rust en privacy gegeven kunnen worden. Zodra je de kamer binnenkomt voel je het meteen: Je krijgt lucht!

Massagebehandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats!
In het hier en nu is een klein, en vooral persoonlijk praktijkje. Ik vind het heel belangrijk dat iemand zich op zijn/haar/hen gemak voelt. Er word dan ook altijd voor gezorgd dat er voldoende tijd is ingepland rondom jouw afspraak.

Het maken van een afspraak gebeurt enkel per telefonisch contact, whatsapp, via het contact formulier of per email.
Voor het maken van een afspraak bespreken we eerst eventuele bijzonderheden, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
Ik ben tijdens openingstijden zowel telefonisch als op Whatsapp bereikbaar. Word je liever teruggebeld? Laat dan een terugbelverzoek achter. Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist verstrekken van informatie.

De openingstijden zijn van Maandag t/m Vrijdag 10:00 - 17:00 en op Zaterdag van 10:00 tot 14:00.

De huidige massagetafel heeft een  heerlijke dikke schuimlaag en een comfortabel losse hoofsteun met kussen die afgesteld kan worden op jouw voorkeur. Ook is de tafel voorzien van speciale borstuitsparingen voor de vrouwen waardoor je nog comfortabeler ligt en de rug niet in een bolling ligt. Deze zijn voor de mannen, en voor de vrouwen die dit niet wensen gewoon netjes opgevuld. De huidige tafel heeft maximum draaggewicht van 150kg.


Zoals beschreven in de Algemene voorwaarden hebben wij twee katten. Zij komen niet in de werkkamer of op de materialen. Deze is altijd afgesloten.